Rosalinde

Rosalinde

Blog schrijver

Dit ben ik! Ik ben 13 jaar en hou heel veel van sport. Ik heb ook meer hobby’s hoor. Ik hou er van om voor jullie te schrijven. En ik hou ook veel van eten, dus daarom kook ik heel veel. Ik woon met mijn hond, broertje, papa, mama en vogel. Ik hou heel erg van reizen. Dat doen we ook met de auto meestal. Ik zit op atletiek ik ben dan vooral bezig met leren en sterker worden. Sport is voor mij ook een ontspanning. Ik heb het druk op school, dus dan kan ik op atletiek even mijn hoofd leegmaken. Ik heb later namelijk ook een doel, mijn doel is om naar de hogere hotel school tegaan en later een eigen restaurant te beginnen.

Jill

Jill

Mascotte 1

Hoi, ik ben Jill Rosalinde haar mascotte 1. ik hou heel erg van slapen en eten, daarom sta ik altijd gezellig in de keuken bij mijn lieve familie. Ik lig ook altijd lekker naast mijn baasjes op de bank. Oh ja ik ben trouwens 6 jaar. En ik hou ook veel van lachen als mijn baasjes grapjes maken. Ik kan ook grapjes maken. ik ben namelijk heel eigenwijs. Ik krijg ook altijd lekkere koekjes van mij lieve baasjes.

Lulu

Lulu

Mascotte 2

Hoi, ik ben Lulu. De vogel van mijn lieve baasjes. Ik heb veel aandacht nodig, want ik ben een lovebird. Dat is een vogel die veel liefde nodig heeft. Ik heb een papa en mama die me goed hebben verzorgt, totdat ik naar mijn echte baasjes ging. Op dit plaatje was ik nog niet bij mijn echte baasjes. Hier was ik net een paar weken geboren. ik ben namelijk van 15 juli 2022.